Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

IN & OUT το 2013!!!
Μια πραγματική „Oriflame Manager" είναι πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις. Και επειδή θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2013 και να είμαστε πιο υπέροχες από ποτέ, έχω ετοιμάσει ένα μικρό οδηγό για τις τάσεις στον τομέα το μακιγιάζ. δείτε τις τάσεις είναι HOT στο 2013, και τι πρέπει να μείνει στο παρελθόν δηλαδή τι είναι OUT!

ΙΝ! Χρωματιστά χείλη! Το 2013, η έμφαση είναι στα χείλη. Είτε προτιμάτε κραγιόν ή lipgloss σε φυσικές αποχρώσεις ή ισχυρό, όπως το κόκκινο ή κόκκινο κρασί, τα πάντα επιτρέπονται!

OUT! Αν αναλύσουμε την τάση "x χρωματιστά χείλη" , θα συνειδητοποιήσετε αμέσως ότι έντονο μακιγιάζ στα μάτια είναι "τόσο την περασμένη σεζόν" „so last season". Αν η ένταση είναι στα χείλη, τότε το μακιγιάζ των ματιών θα πρέπει να είναι διακριτικό. Έτσι η διάσημες αποχρώσεις το μαύρο θα αντικατασταθούν με μια πιο soft έκδοση, με διάφορους συνδυασμούς του γκρι, μπεζ ή μπλε.

ΙΝ! Χρωματιστώ Eyeliner - αν είσαι του "φυσική εμφάνιση", μπορείς να διαφοροποιήσεις την ρουτίνα του μακιγιάζ, φορώντας ένα eyeliner χρωματιστώ. Θα πρέπει να έχετε κατά νου έναν κανόνα: Επιλέξτε τα χρώματα που είναι κατάλληλα για το χρώμα ματιών. 

OUT! Πολύ λεπτά φρύδια. Γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό είναι το σχήμα και το χρώμα του φρυδιού σας για ένα βλέμμα αξιοζήλευτη. Το 2013, φοριούνται φυσικά φρύδια, αλλά περιποιημένα . Δεν πρέπει να τα καθαρίζεις υπερβολικά. Είναι αρκετό να τα κουρεύεις, για να διατηρηθεί μια ομοιόμορφη εμφάνιση. Αν, όμως, η μητέρα φύση δεν σε προίκισε με τέλεια φρύδια,καθάριζε τα προσεκτικά χωρίς υπερβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου