Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013





Φιλανθρωπικό Έργο στην Ελλάδα

Η Oriflame συνεισφέρει στις κοινότητες που ενεργεί, όχι μόνο με την επιχειρησιακή της ευκαιρία, που είναι μια πηγή εισοδήματος, αλλά και με προγράμματα φιλανθρωπίας τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Συνεχώς αναβαθμίζουμε τα κοινωνικά - φιλανθρωπικά μας προγράμματα, στοχεύοντας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι πολίτες. Σήμερα η Oriflame Ελλάδος υποστηρίζει ενεργά το έργο σημαντικών Οργανισμών.
MDA
Το MDA Ελλάς, ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2000 για να συμβάλλει τόσο στην αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που προκαλούν η Μυϊκή Δυστροφία και οι άλλες Νευρομυϊκές Παθήσεις, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όσων πάσχουν από αυτές.Το MDA (Muscular Dystrophy Association), διεθνής οργανισμός με 185 σταθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, πιστεύει ότι «Δεν υπάρχει ασθένεια που δεν θεραπεύεται, μόνο ασθένεια για την οποία δεν έχει βρεθεί ακόμα θεραπεία!»Εμείς πιστεύουμε ότι οι εταιρείες έχουν τις ίδιες ηθικές ευθύνες όπως και τα φυσικά πρόσωπα και υποστηρίζουμε το MDA Ελλάς.
Χαμόγελο του Παιδιού
Μέσα από το Χαμόγελο του Παιδιού και με τη βοήθεια εργαζομένων και εκατοντάδων εθελοντών, ρέουν 365 ημέρες το χρόνο, δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας καθώς και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα που κινδυνεύουν. Ολόκληρος ο Οργανισμός επιβιώνει αποκλειστικά χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες - χρηματικές ή σε είδος - φίλων - εταιριών που συμμετέχουν με αυτόν τον τρόπο στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών και που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που εκπροσωπεί το "Χαμόγελο". Τα οικονομικά στοιχεία του Οργανισμού, ελέγχονται από το σώμα των ορκωτών ελεγκτών Price Waterhouse Coopers, ενώ σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους, μόλις το 10% των εσόδων του, δαπανάται σε διοικητικές δαπάνες. Με άλλα λόγια, από το 1 ευρώ που προσφέρεται στον Οργανισμό, τα 90 λεπτά αξιοποιούνται απευθείας προς τον σκοπό για τον οποίο και εξαρχής προσφέρονται.Η Oriflame στηρίζει με πολλή αγάπη τις προσπάθειες του Συλλόγου.
Παιδικά Χωριά SOS
Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τα Παιδικά Χωριά SOS για να βοηθήσουμε στην προστασία και φροντίδα των παιδιών που ζουν εκεί. Η αποστολή τους είναι η δημιουργία οικογενειών για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, να τα βοηθούν να κτίζουν το δικό τους μέλλον και να επιστρέφουν δημιουργικά στην κοινωνία.
Σεβασμός στο περιβάλλον
Η ηθική δεοντολογία της Oriflame για το περιβάλλον καλύπτει τα πάντα, από τις πρώτες ύλες μέχρι τις εργοστασιακές συνθήκες. Ο σεβασμός μας στο περιβάλλον είναι φανερός σε όλα τα σημεία της εταιρίας. Δεν έχουμε κάνει ποτέ δοκιμές, για παράδειγμα, ούτε έχουμε αναθέσει σε άλλους δοκιμές συστατικών σε ζώα. Εδώ και πολλά χρόνια η Oriflame χρησιμοποιεί χαρτί που παράγεται από δάση καλλιέργειας και έχει από καιρό περιορίσει τη χρήση του PVC.Όποτε είναι δυνατόν χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα προϊόντα και μέσα μεταφοράς με ενέργεια που είναι φιλική στο περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου