Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τα οφέλη από την προσέγγιση 

& εγγραφή νέων μελών

...

Τα οφέλη που θα έχεις από την καθημερινή προσέγγιση νέων ατόμων είναι πολλά. Μερικά από αυτά είναι:
Γνωρίζεις νέα άτομα!
Αν εφαρμόσεις τον κανόνα της προσέγγισης νέων ατόμων καθημερινά, θα κάνεις πολύ εύκολα καινούριες γνωριμίες και θα μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αναπτύσσεις την επιχειρησή σου!
Όσο πιο συχνά προσεγγίζεις νέα άτομα. τόσο περισσότερες νέες εγγραφές θα κάνεις και θα αποκτάς καινούριους πελάτες.
Το δικτυό σου θα μεγαλώνει και θα έχεις τη δυνατότητα να γίνεις Leader. Όλα εξαρτώνται από τη συχνότητα των ενεργειών σου για την προσέγγιση και εγγραφή νέων μελών.
Εξελίσσεις τον εαυτό σου!
Η καθημερινή προσέγγιση νέων ατόμων σου προσφέρει εμπειρία, σε βοηθάει να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και να μεταδώσεις τις γνώσεις αυτές στο δικτυό σου.
Κ επιχειρησή σου θα αναπτυχθεί και η Oriflame θα σου προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα της ομορφιάς, της ηγεσίας αλλά και σε διάφορα άλλα πεδία.
Κερδίζεις περισσότερα χρήματα!
Οι νέες εγγραφές και οι πελάτες που θα προκύψουν από τα νέα άτομα που θα προσεγγίσεις, θα αυξήσουν το άμεσο κέρδος σου (από τις προσωπικές πωλήσεις) και την έκπτωση απόδοσης (είναι η προμήθεια που λαμβάνεις από τις προσωπικές σου πωλήσεις και τις πωλήσεις των μελών σου). Βοηθώντας τους Consultants της ομάδας σου να αναπτυχθούν σε Leaders θα λαμβάνεις bonus από την Oriflame.

Εξελίσσεσαι σε έναν πετυχημένο Leader!
Εκπαιδεύοντας το δικτυό σου σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης και εγγραφής νέων μελών θα αυξήσεις το δικτυό σου.

Πρέπει όμως να εκπαιδεύεις τα μέλη της ομάδας σου πώς να καθοδηγούν και αυτά τα δικά τους μέλη και πώς να γίνουν πετυχημένοι Leaders, όπως εσύ!

Φιλικά Βούλα Κρύπη        FB: Boula Kripi        FB Σελίδα : Μια ματιά στην Oriflame 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου