Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Make up Perfect Fusion



Ονειρεύομαι ελαφριά και τέλεια κάλυψη...
  
Ρωτήστε οποιαδήποτε γυναίκα που χρησιμοποιεί make up το θέλει και θα σας πει: τέλεια κάλυψη και ωραία αίσθηση στην επιδερμίδα. Η Oriflame άκουσε και το αποτέλεσμα είναι το Make Up Perfect Fusion. Ένα ευέλικτο, ενυδατικό make up που απλώνεται τέλεια και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει.
"Αυτή η απίθανη σύνθεση πραγματικά ενσωματώνεται στην επιδερμίδα σας και σας χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα.
Είναι τέλειο για όταν θέλετε ένα φυσικό look και ξέρω οτι η επιδερμίδα σας θα το λατρέψει!”

Jonas WramellCelebrity Make-up Artist & Oriflame Global Beauty Artistic Director


Η ενυδάτωση είναι το κλειδί

Το κλειδί στο να δείχνει η επιδερμίδα σας φρέσκια και υγιής είναι η ενυδάτωση. Χάρη στο καινοτομικό HydraFix Complex, το Make Up Perfect Fusion βοηθά στο να αισθάνεστε την επιδερμίδα σας άνετη και ενυδατωμένη όλη μέρα*. Το HydraFix Complex βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της υγρασίας της επιδερμίδας. Μετά απο δύο εβδομάδες χρήσης, η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και ενυδατωμένη*. Και η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι μια επιδερμίδα που δείχνει υγιής και που αισθάνεστε πιο απαλή και λεία.

Σα δεύτερη επιδερμίδα
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα make up που δείχνει αφύσικο στην επιδερμίδα σας. Θέλετε να ενσωματώνεται με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας χωρίς να υπονομεύει το τέλειο αποτέλεσμα. Το Make Up Perdect Fusion είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ενσωματώνεται τέλεια με την επιδερμίδα σας ώστε να δείχνετε πάντα φρέσκια και φυσικά όμορφη. 89% των γυναικών που δοκίμασαν το Perdect Fusion συμφώνησαν οτι αισθανόντουσαν σα να μη φορούν make up. Είναι η ελαφριά του σύνθεση που επιτρέπει στην επιδερμίδα σας να αναπνέει.

Τέλεια κάλυψη - φυσικό αποτέλεσμα
Όσο ελαφρύ και αν θέλετε να αισθάνεστε το make up σας, θέλετε και κάλυψη που δε θα σας απογοητεύσει. Το Make Up Perfect Fusion σας χαρίζει μέτρια προς υψηλή κάλυψη που κρύβει όλες τις ατέλειες χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα σας.

Βολική αντλία
Με τη βολική αντλία του που περιστρέφεται και κλειδώνει δεν θα ανησυχείτε για ατυχήματα στο νεσεσέρ σας. Η αντλία που κλειδώνει κρατά το make up εκεί που το θέλετε - στο κομψό γυάλινο μπουκάλι του.

Πέντε αποχρώσεις για να διαλέξετε


Το Make Up Perfect Fusion είναι διαθέσιμο σε πέντε υπέροχες αποχρώσεις:


Porcelain

Ivory

Rose

Beige

Natural Beige

Honey Beige





Έτσι θα βρείτε σίγουρα την τέλεια απόχρωση για την επιδερμίδα σας.


*Δοκιμασμένο σε 334 γυναίκες



Φιλικά Βούλα Κρύπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου