Τρίτη 15 Απριλίου 2014

H Oriflame



Ο καθένας μπορεί να γίνει Consultant της Oriflame -
Η ευκαιρία που προσφέρει η Oriflame είναι μοναδική. 
Λόγω της εξαιρετικής ευελιξίας του να είσαι Consultant, η Oriflame ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής. Ανεξαρτήτως του εάν αναζητάτε ένα επιπλέον εισόδημα, να χτίσετε μια καριέρα ή να απολαύσετε οικονομική ανεξαρτησία, η Oriflame σας ταιριάζει απόλυτα!
Είτε είστε πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης υπάλληλος, έχετε δική σας επιχείρηση, εργάζεστε από το σπίτι, σπουδάζετε, είστε συνταξιούχος ή ασχολείστε με τα οικιακά, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας ωράριο και να είστε το αφεντικό του εαυτού σας! 
Εσείς έχετε τον έλεγχο του εισοδήματός σας κάθε μήνα - είναι δική σας επιλογή πόσα χρήματα κερδίζετε. Όλα εξαρτώνται από την προσπάθεια που θα καταβάλετε. 
Ενώ θα απολαμβάνετε τα απίθανα καλλυντικά μας θα γνωρίζετε συγχρόνως και καινούριους ανθρώπους και θα κάνετε νέους φίλους. 
Μπορεί να κερδίσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να συμμετάσχετε σε απίθανες εκδηλώσεις μεγάλης ακτινοβολίας και να αναγνωριστείτε και να βραβευτείτε για τα αποτελέσματα και τα επιτεύγματά σας.


ΓΊΝΕΤΕ ORIFLAME CONSULTANT

Γραφτείτε σήμερα και ελάτε μαζί μας στον κόσμο της ομορφιάς και της διασκέδασης!
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΜΕΛΟΥΣ Ως Consultant έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε τα προϊόντα μας σε τιμές μέλους με έκπτωση 23% από τις τιμές του καταλόγου.


ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ Εσείς αποφασίζετε πότε και πόσο θέλετε να δουλέψετε. Η μόνη επένδυση που χρειάζεται να κάνετε για να χτίσετε την επιχείρησή σας στην Oriflame είναι ο χρόνος και το πάθος σας.


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ!
Στην Oriflame μπορείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, να κάνετε νέους φίλους, να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο, να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις ομορφιάς και συναρπαστικές εκδηλώσεις.




H Oriflame είναι ηγετική εταιρία καλλυντικών που προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας, μακιγιάζ, αρώματα, προϊόντα σώματος, αξεσουάρ και Wellness. Τάσεις και συμβουλές ομορφιάς.


 
Φιλικά Βούλα Κρύπη              Facebook : Boula Kripi
                         oriflame@gmail.com