Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Κάντε τις σωστές κινήσεις για να νιώσετε ομορφότερη: ΔΩΡΟ με κάθε προϊόν Wellness!  • Η ενέργεια ισχύει από την Πέμπτη 11/12 στις 09:00 έως και την Κυριακή 28/12 στις 24:00 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • Στα πλαίσια της ενέργειας, προϊόντα που πιθανά εξαντληθούν δεν κρατούνται σε back order.
  • Το Δώρο θα πέφτει αυτόματα με την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος Wellness:
  • H κρέμα δεν θα ακολουθεί και το δώρο Wellness στα πλαίσια της συνδρομής Wellness

Μπήκαμε στην κουζίνα της Ingelosa....

και σας παρουσιάζουμε το Νέο Wellness Cook Book! Αποκτήστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ πριν την επίσημη κυκλοφορία του το 2015!

wellness1site.jpg
Έως και 31 Δεκεμβρίου
με κάθε 2 προϊόντα Wellness by Oriflame που αγοράζετε,
σας κάνουμε ΔΩΡΟ το Νέο βιβλίο συνταγών για υγιεινή διατροφή
The Wellness Cook Book!
wellness2site.jpg
Το Wellness Cook Book είναι μια συλλογή από 40 από τις πιο δημοφιλείς συνταγές του σεφ της Igelosa, Matt Pohl.
Η φιλοσοφία του είναι απλή:  Η υγιεινή διατροφή μπορεί να αλλάξει της ζωή σας – και μπορεί επίσης να είναι και νόστιμη!
H Igelosa Life Science Community είναι μία κοινότητα που έχει ισχυρούς δεσμούς με το Πανεπιστήμιο του Lund και διεξάγει έρευνες για τη διατροφή και το πώς αυτή επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας. Βρίσκεται στις ανοιχτές πεδιάδες του Skane στη νότια Σουηδία και απασχολεί γιατρούς, διαιτολόγους, σεφ, τεχνολόγους τροφίμων και νοσοκομειακό προσωπικό. Ιδρυτής της Ingelosa είναι ο διάσημος καρδιοχειρουργός  Stig Steen, ο οποίος είναι και ο δημιουργός του Natural Balance Shake της Oriflame.
Ο Matt Pohl επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Ingelosa στα 27 του χρόνια ως ασθενής, ζυγίζοντας 150 κιλά.  Ένα χρόνο μετά του έγινε πρόταση να αναλάβει τη θέση του σεφ στην Κουζίνα της Ingelosa.
Όπως γράφει ο ίδιος: “Προτού έρθω στην Igelosa πίστευα ότι η μοίρα μου ήταν προκαθορισμένη και ότι ήταν πολύ αργά για να κάνω οτιδήποτε για την υγεία μου. Εάν με ρωτούσατε τότε, θα σας έλεγα ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να γίνουν όλα αυτά που έχω πετύχει σήμερα. Αλλά ανακάλυψα ότι η αλλαγή είναι εφικτή!”
Με το Wellness Cook Book μοιράζεται μαζί μας τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνουν στην Igelosa τα πιο υγιεινά υλικά σε ισορροπημένα γεύματα, χωρίς να θυσιάζουν τη γεύση και την απόλαυση.
wellness3site.jpg

Τα ίδια πράγματα που έκανε ο ίδιος για να χάσει βάρος και να το διατηρήσει, τα προτείνει και σε εμάς, για να ζούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να λειτουργούμε καλύτερα στην καθημερινότητά μας.
Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύτιμη πηγή συνταγών και πληροφοριών για κάθε οικογένεια που αγαπάει το υγιεινό σπιτικό φαγητό. Μια πολυτελής έκδοση στα Ελληνικά, με σκληρό εξώφυλλο και λαχταριστή φωτογράφιση, αυτό το βιβλίο μαγειρικής είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αγαπημένο σας!
Ελπίζουμε ότι όποιος επιθυμεί να ζήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής θα μπορέσει να βρει εδώ κάτι που θα τον βοηθήσει να βρει τον δρόμο του.
Ευχόμαστε να σας δώσει την έμπνευση για μια καινούργια αρχή.
Πάρτε μια γεύση…
wellness4site.jpg

Φιλικά Βούλα Κρύπη                                                                                        Fb: Boula Kripi