Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

9 τρόποι να φορέσεις τώρα το τζιν σου


Την μια στριμώχνεσαι μέσα σε skinny, την άλλη δεν τα αντέχεις ούτε στη σκέψη και προτιμάς τα boyfriend. Μετά βλέπεις τα ψηλόμεσα, τα σκισμένα, τώρα βγήκαν και τα slouchy και δεν ξέρεις πώς να τα φορέσεις!
Η Μάντυ Σωτηρίου, μπλόγκερ του DoNotBuyJustCry σου εξηγεί πως θα φορέσεις τώρα το τζιν σου για να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ:
Έτσι θα φορέσεις το τζιν σου και θα εντυπωσιάσεις τη νέα σεζόν!

Αν αναρωτιέσαι τι είναι τα Slouchy τότε να πούμε πως είναι γενικώς τα ριχτά (χύμα) ρούχα, οπότε όπως καταλαβαίνεις τα slouchy jeans είναι σαν τα boyfriend, μπορεί και λίγο πιο φαρδιά, που στενεύουν αρκετά κάτω - κάτω στο μπατζάκι. 



Παρακάτω θα βρεις τα βασικά που πρέπει να ξέρεις για το πιο διαχρονικό τρεντ φέτος:
  1. Τα ξεσκισμένα jeans συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά αν θες να αγοράσεις καινούργιο, προτίμησε αυτά που έχουν δυο απλά κοψίματα στα γόνατα, χωρίς πολλά ξέφτια.
  2. Στα skinny βασιλεύει το ψηλόμεσο.
  3. Σηκωμένα μπατζάκια όπως και δήποτε.
  4. Προτίμησε "απαλά" υφάσματα. Καμία σχέση. Έχουν διαφορά.
  5. Hot trend είναι τα jeans με αθλητικά runners.
  6. Αν δεν αντέχεις τις γόβες, υπάρχουν ωραιότατα πέδιλα με χοντρό τακούνι πολύ πιο άνετα και βολικά.
  7. Δεν χρειάζεται τα jeans σου να είναι πανάκριβου για να τα ευχαριστηθείς.
  8. Να προσέξεις τις πλαϊνές ραφές. Συχνά είναι στραβές.
  9. Δεν χρειάζεται να υποφέρει μέσα σε πολύ στενά jeans... για καμία μόδα.


Το σκισμένο σου τζιν συνδυάζεται τέλεια με τις αγαπημένες σου γόβες και το δερμάτινο τζάκετ σου για μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση!


Θέλεις ένα άνετο και καθημερινό ντύσιμο που δεν θα χρειαστεί να σπάσεις το κεφάλι σου για να το δημιουργήσεις; Τότε ταίριαξε το αγαπημένο σου τζιν με το σακάκι και τα αθλητικά σου για μια μοναδική casual chic εμφάνιση.

Φυσικά με το τζιν σου σαν το βασικό κομμάτι του στιλ σου αρκεί απλά να συνδυάσεις το λευκό σου τοπ και το παρκά σου με τις αγαπημένες σου γόβες για να δημιουργήσεις ένα πολύ στιλάτο λουκ

Το σκισμένο τζινάκι σου δεν χρειάζεται τίποτε άλλο εκτός από το αγαπημένο σου μαύρο μπλουζάκι και τα αθλητικά σου για να αναδειχθεί στο απόλυτο all-season αγαπημένο σου παντελόνι!



Συνδυάσε το τζινάκι σου με το crop top σου και ζακέτα από επάνω και δημιουργείς χωρίς κόπο ένα μοναδικό λουκ!

Το σκισμένο τζιν σου χρειάζεται μόνο το φαρδύ σου πουλόβερ και μια mini bag για να σε μεταμορφώσει σε style icon χωρίς καθόλου κόπο


Το πιο διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα απλό τοπ και ένα εντυπωσιακό statement ολιέ για να "δείξει".


Το skinny τζιν σου ταιριάζει τέλεια με το φαρδύ σου πουκάμισο δημιουργώντας ένα λουκ που μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις ώρες.

Έτσι θα φορέσεις το τζιν σου και θα εντυπωσιάσεις τη νέα σεζόν!
Φιλικά Βούλα Κρύπη                                                                                            facebook: Boula Kripi