Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Νέα Προσφορά Κάθε Ημέρα! Μόνο για σήμερα 6/7/2017 Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold Golden Edition

Νέα Προσφορά Κάθε Ημέρα! 

Μόνο για σήμερα 6/7/2017
 εδω

Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold Golden Edition - Golden Radiance

κωδικός 34144
25 g.
               6,99 € 28,00 €


Περιγραφή
Γιορτάστε την 50η επέτειο της Oriflame με τις κλασικές διαχρονικές Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold σε συλλεκτική έκδοση. Οι πέρλες είναι δημιουργημένες στην Ιταλία από δεξιοτέχνες και περιλαμβάνουν πέρλες με αληθινή σκόνη χρυσού. Αυτά τα χρυσά σωματίδια χαρίζουν ένα θερμό λαμπερό εφέ για διακριτική ηλιοκαμένη όψη με χρυσαφί τελείωμα.


ΒΗΜΑ-ΠΡΟΣ-ΒΗΜΑ: 3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΡΟΝΖΕ ΠΕΡΛΕΣ

Γνωρίζετε ότι πουλάμε πάνω από 2 εκατομμύρια Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold κάθε χρόνο; Αυτό σημαίνει σχεδόν 100 εκατομμύρια πολύτιμες πέρλες! Το ξέρετε όμως ότι είναι τόσο πολύπλευρες όσο και δημοφιλείς; Δείτε τρεις τρόπους που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.


1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΛΑΜΨΗ
Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις Natural Peach ή Natural Radiance. Βουτήξτε ένα μεσαίου μεγέθους πινέλο για πούδρα ή ρουζ σε όλες τις πέρλες για να πάρετε ένα τέλειο συνδυασμό όλων των χρωμάτων. Τινάξτε το πινέλο για να απομακρύνετε την περιττή ποσότητα. Εφαρμόστε στα ζυγωματικά σας με κυκλικές κινήσεις για λαμπερό, ροδαλό τελείωμα.

2. ΣΜΙΛΕΨΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις Natural Bronze ή Dark Bronze. Περάστε ένα πινέλο βεντάλια πάνω από τις πέρλες για να πάρετε ένα τέλειο συνδυασμό όλων των χρωμάτων. Έπειτα, χρησιμοποιήστε τη λεπτή πλευρά του πινέλου για να κάνετε σκιάσεις στο πρόσωπό σας εφαρμόζοντας το προϊόν κάτω από τα ζυγωματικά σας. Έπειτα εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στους κροτάφους και κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών σας για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Και εάν θέλετε να καλύψετε το διπλοσάγονο, κάντε σκιάσεις στο σαγόνι σας για να δώσετε βάθος.


3. ΤΟΝΙΣΤΕ & ΧΑΡΙΣΤΕ ΛΑΜΨΗ 
Έχετε διάθεση για πιο έντονα ροδοκόκκινα ζυγωματικά; Ξεδιαλέξτε μερικές από τις έντονες ροζ πέρλες και βάλτε τις στο χέρι σας. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να μαζέψετε το χρώμα και εφαρμόστε το στα ζυγωματικά σας. Έτοιμες!
Μπορείτε να κάνετε ένα παρόμοιο κόλπο χρησιμοποιώντας μόνο τις ανοιχτόχρωμες πέρλες για να χαρίστε λάμψη. Κρατήστε τις στο χέρι σας και έπειτα, με ένα με ένα πινέλο εφαρμόστε τις στα ζυγωματικά, στα κόκκαλα των φρυδιών και στην άκρη της μύτης!
Φιλικά Βούλα Κρύπη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου