Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


tip

Βλέμμα γεμάτο ένταση και γοητεία

Το eye liner είναι αυτό που χρειαζόμαστε όταν θέλουμε τα μάτια μας να δείχνουν πιο μεγάλα και το βλέμμα μας να έχει ένταση. Μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε!



Για να δημιουργήσετε ένα look που πραγματικά θα εντυπωσιάζει, το ιδανικότερο προϊόν είναι το  eye liner! Αποτελεί μια από τις αρχαιότερες τεχνικές μακιγιάζ και μας έγινε γνωστό από την αρχαία Αίγυπτο. Είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη στον κόσμο του μακιγιάζ, μιας και προσφέρει εντυπωσιακό γατίσιο βλέμμα, δίνει ένταση και μεγαλώνει οποιοδήποτε σχήμα ματιών. Η εφαρμογή του μπορεί να σας φαίνεται δύσκολη όμως με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρετε.

  • Ξεκινάμε πάντα πουδράροντας το επάνω βλέφαρο. Με αυτόν το τρόπο αφαιρούμε κάθε ίχνος λιπαρότητας και το eyeliner παραμένει αναλλοίωτο για πάρα πολλές ώρες.
  • Τραβήξτε λίγο με την άκρη των δαχτύλων σας την εξωτερική γωνιά του ματιού σας και ξεκινήστε να υπογραμμίζετε με φορά από μέσα προς τα έξω και ανοδικά κατά μήκος του άνω βλεφάρου σύριζα με τις βλεφαρίδες.
  • Βάλτε προηγουμένως μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας ! Έτσι τα μάτια θα έχουν τονιστεί και θα μας δείχνουν ακριβώς που πρέπει να υπογραμμιστούν.
  • Για πιο έντονο αποτέλεσμα, ξεκινήστε υπογραμμίζοντας τα μάτια με ένα μολύβι. Μόλις έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, περάστε από επάνω τις γραμμές με το υγρό eyeliner.
  • Ένα τρικ για πιο άμεση και εύκολη εφαρμογή, είναι να ακουμπάτε τον αγκώνα του χεριού σας σε μία επίπεδη επιφάνεια τη στιγμή που το εφαρμόζετε.
  • Αν είστε εντελώς αρχάριαγια να φτιάξετε μια τέλεια γραμμή, δημιουργήστε τρεις τελίτσες στη βάση των βλεφαρίδων: στην εξωτερική γωνία, στο μέσο του κινητού βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία. Έπειτα ενώστε τις τελίτσες με ένα μαλακό μολύβι ή με το eyeliner και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.
  • Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, σβήστε απαλά τη γραμμή με ένα λεπτό πινελάκι .
  • Τέλος, στην περίπτωση που έχετε κάνει κάποια μουτζούρα ή λάθος με το eyeliner διορθώστε το, με μια μπατονέτα που την έχετε βουτήξει σε ένα μη λιπαρό καθαριστικό ματιών Έτσι και η ατέλεια διορθώνεται και το υπόλοιπο μακιγιάζ δεν χαλάει.

Καλή σας επιτυχία και μην ξεχνάτε: Στην Oriflame υπάρχει στυλό πολύ σταθερό eye linerπου σίγουρα θα σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη!! Δοκιμάστε το!

Φιλικά 
Βούλα Κρύπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου