Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Valerie fashion expert


Valerie Aflalo - Η νέα fashion expert της Oriflame!

Μέχρι τώρα είμαστε σίγουροι ότι έχετε ακούσει τη συναρπαστική είδηση​​: Πρώην μοντέλο και Μις Σουηδία, η τώρα επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας Valerie Aflalo είναι η νέα fashion expert της Oriflame.
H Valerie συνεργάστηκε με την ομάδα Αξεσουάρ της Oriflame για να σας φέρουν την τελευταία τάση της μόδας κατευθείαν απο τις πασαρέλες. Η συνεργασία μας θα συνεχίστει και σε επόμενους καταλόγους με αποκλειστικά σχέδια. 
Μαζί με την Oriflame,η Valerie Aflalo επέλεξε με προσοχή τις πιο στυλάτες τάσεις. Θα δείτε μερικές συναρπαστικές συλλογές με έντονα χρώματα.
Το Γκρι είναι το νέο μαύρο
Μαζέψτε τα μαύρα που έχετε συνηθίσει να φοράτε το χειμώνα και δοκιμάστε κάτι νέο! Το γκρι είναι απίθανος συνδυασμός για κάθε χρώμα και φωτίζει το look σας. Έχουμε για εσάς όμορφα αξεσουάρ με όψη suede που θα αγαπήσετε στη στιγμή!
Η Valerie προτείνει:
“Μη φοβάστε να πειραματιστείτε με νέους συνδυασμούς χρωμάτων. Επιλέξτε απαλότητα και θηλυκότητα και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος”
Spring Ruche
Η Valerie χρησιμοποιεί τεχνικές "πλισέ" σε πολλά απο τα ρούχα της καθώς δημιουργεί εάν απαλό και θηλυκό αποτέλεσμα χαρίζοντας ενδιαφέρον σε απλά ρούχα. Τα "πλισέ" αξεσουάρ είναι πολύ στη μόδα τώρα τελευταία και τα συναντάμε παντού, από την υψηλή μόδα έως τα καθημερινά ρούχα. Αγαπήσαμε την τάση αυτή τόσο πολύ που σύντομα θα τη συναντήσετε σε απίθανα χρώματα.
Η Valerie έχει δίκιο:
“Εάν βρείτε κάτι που αγαπάτε, αγοράστε το σε όλα τα χρώματα για να χαρίσετε ενδιαφέρον στα look σας”

Γνωρίστε τη Valerie:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου